Küpsetised

Rabarberi-plaadikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat Autor: Lia Virkus
Hõlpsalt valmiv kodune rabarberikook maitseb hästi nii tegemispäeval ahjusoojalt kui järgmisel päeval külmalt. Sama retsepti järgi saad kooki teha ka õunte või metsamarjadega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoojad munad suhkruga. Sõelu hulka küpsetuspulbriga segatud jahu. Lisa sulatatud rasvaine, hapukoor ja tükeldatud rabarberid, sega ühtlaseks massiks. Laota plaadile ning küpseta 200kraadises ahjus 25–30 minutit. Puista soovi korral üle tuhksuhkru ja/või kaneeliga.
NB! Kaneeli võid segada ka taina sisse.
Kogus 12 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Küpsetaja 10.juuni 2012 21:52
Imeline! Lihtne ja jube hea. Sõime mehe ja lapsega pool pannitäit korraga ära!
Mirru 09.juuni 2012 10:56
Klaasist sajad ei taha sellise koogi jaoks sobida,kuna vajavad seest küpsemist. Aga suure ahjuplaadi saab grillfooljumiga väiksemaks teha.Teete fooliumist väiksema vormi ja panete suure ahjuplaadi peale.
suivi 04.juuni 2012 11:59
aga ku pannkoogitaina jahu asendada juubelitordi jahuga????Tuleb vb veel parem.Teen täna proovi
kustas 30.mai 2012 12:59
minul tuli küll väga hea. esimesel korral ei olnud mul võid, tegin sulatatud margariiniga,jäi veidi vedelam aga söödav teisel korral järgisin retsepti ja tuli välja väga hea,kõik sõid ja kiitsid ;)
Kristiine 22.mai 2012 16:46
No mina ei tea aga minul jäi ta suht lödi seest, kui maha jahtus oli enam-vähem, täna proovisin ka ja ikkagi oli selline , et alt oli nagu vähe küpsenud.Tegin ka muidugi klaasist ahjuvormi kuna ahjuplaat on nii tohutu suur.Ei tea kas siis oleks ikkagi pidanud plaadil tegema,mees muidugi kiitis , aga ise rahule ei jäänud ja muide küpsetasin ikka kuskil 1 tund seda.
Jana 21.mai 2012 16:35
Supper hea kook, tegin tavalise jahuga. Koos maasikajäätisega väga maitsev.
viki 18.mai 2012 11:36
millist pannkoogijahu soovitav kasutada?
Mall 14.mai 2012 10:05
Pannkoogitaignas on juba kergitusaine sees. Kas tõesti on vajalik veel 1tl küpsetuspulbrit lisada?
1