Küpsetised

Pehme porganditort nurmenukupuistega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Porganditort on piisavalt suur, et palju isulisi sellest osa saaks. See on justkui loodud pere ja parimate sõprade seltsis nurmenukuväljal pikniku pidamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega omavahel kuivained. Riivi porgand peenelt ja määri küpsetusvorm võiga. Et koogis hiljem ka midagi hamba all krõmpsuks, haki India pähklid peenemaks.
Klopi munad õliga ning riivi hulka korralikult pestud tsitruseliste koor. Lisa riivitud porgand, pähklitükid ja kuivained. Viimasena timmi juurde ananassikompoti peeneks hakitud tükid, mis elavdavad kooki oma mahlasusega. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm Ø koogivormi ja küpseta 150 ºC ahjus 1 tund ja 20 minutit.
Kui jagub julgust kook pooleks lõigata, siis määri keskele sedasama määret, mis pealegi mõeldud, ning lisa mõni lusikatäis magusat moosi. Katteks sulata valge šokolaad ja sega hulka sulajuust. Ülejäänud šokolaadisegu määri tordi peale laiali ja kaunista nurmenukuõitega. Lase koogil pool päeva rahus maitsestuda ning lõika alles siis lahti.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mai 28.dets 2012 15:42
Oli täitsa huvitav ja hea, aga teist korda enam ei tee.
1