Küpsetised

Suitsujuustu-kartulirösti spargelkapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga 2.osa Autor: Angeelika Kang
Kuulus Šveitsi kartulivorm on mõnus taimetoit. Soovi korral võid lisada aga praetud maasinki või suitsupeekonit ning serveerida seda praemunaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata pannil või ning ning prae seal viiluatud sibulat ja hakitud küüslauku, kuni need muutuvad kuldseks. Koori ja riivi kartulid jämeda riiviga. Keeda riivitud massi 5 minutit soolakas vees, nõõruta ja vala kaussi. Auruta õisikuteks eraldatud spargelkapsas 5 minutit ja loputa külma veega. Pane kapsaõisikud kartulimassi juurde. Lisaka praetud sibul ja küüslauk, riivitud juustud, vahukoor, muskaat, sool ja must pipar ning sega läbi. Tõsta mass võitatud ahjuvormi ning küpseta 200-kraadises ahjsu 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa