Küpsetised

Rabarbrikook kohupiimaga

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Suur mahlane kook on valmistatud mahedast vanillikohupiimakreemist. Kui selle asemel panna kohupiima, võiks lisada natuke hapukoort.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 35 min + ahjus 40 min

Kogus: 1 portsjon
Sega jahu, suhkur, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa sulatatud või ja hõõru ühtlaseks tainaks. Tõsta kolmandik esialgu kõrvale. Ülejäänule sega hulka munad ja hapukoor. Pane tainas kõrgete äärtega ahjuplaadile (30 x 40 cm) küpsetuspaberile. Tükelda rabarber, sega suhkru ja kaneeliga. Sega eraldi kausis kohupiimakreem suhkru ja munadega. Maitsesta sidrunimahla ja -koorega. Kata tainas rabarbriga. Tõsta sellele kohupiimamass. Puista üle kõrvalepandud tainapuruga. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.
Kogus 16 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vishy 19.juuni 2012 19:17
Väga hea! Tegin tavalise jahu, suhkru ja kohupiimaga ning täidiseks panin rabarber ploomid.
1