Küpsetised

Jaanikaunadega marmorkeeks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Jaanikaun ehk kaarob annab kakaost pisut karamellisema maitse. Jaanikaunas on vähe rasva, aga hulgaliselt mineraal- ja ballastaineid.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 35 min + ahjus 50 min

Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa vanillsuhkur, sool ja klopi ükshaaval sisse munad. Sega jahud, küpsetuspulber ja sooda. Sõelu tainasse. Lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Tõsta kolmandik tainast teise kaussi, sega jaanikaunapulbriga. Tõsta võiga määritud ja riivsaiaga üle puistatud vormi kolmandik heledast tainast, siis tume tainas ja siis jälle hele. Sega kihid kahvliga läbi. Küpseta 175-kraadises ahjus 50 min. Kontrolli küpsust tikuga. Lase vormis jahtuda ja kummuta välja.
Kogus 10 tükikest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 14.juuni 2012 15:27
Pille Enden ka veel lisab: "Seda tasub küsida ökopoodidest. Google-otsingu annab ka mitu poodi ning sojapood.ee -s on seda ka.
seve 14.juuni 2012 09:22
seda saab osta Soja poest Pärnu mnt-lt.
Hilary 13.juuni 2012 19:58
Kust seda jaanikaunapulbrit osta saab:)
1