Küpsetised

Maasika-martsipani pirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Üks magus ja krõbe suutäis. Pirukatele võib peale maasikate panna ka rabarbereid.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistusaeg 10 min + 20 min ahjus

Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 220 kraadini. Rulli tainas lahti ja lõika 8 tükiks. Torka kahvliga läbi. Sulata või ja määri tainaääred. Lõika martsipanimass õhukesteks viiludeks. Lao tainaruutudele. Lao tainale maasikaviilud ja soovi korral ka rabarberiribad. Riputa peale fariinsuhkrut. Küpseta 18−20 minutit. Rösti mandlilaastud kuival pannil. Raputa pirukatele. Serveeri jäätisega.
Kogus 8 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eloli 16.juuli 2012 23:50
Tegin neid ja olen vaimustatud - et nii uskumatult kiiresti saab nii häid kooke! :) Ma tegin pool portsu - võttis aega vaid 5 min enne ahjupanekut. Aga ahjus läksid mõned servast kõrbema, nii et nad saavad siiski rutem valmis kui 20 min. Umbes 12 min-ga, kui ahjus on 220 kraadi.
1