Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Šokolaadikook maasika parimas seltskonnas

Küpsetised

Šokolaadikook maasika parimas seltskonnas

Maru Maru maitsev maailm
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Siim Vahur
See on kõige ilusama taldrikuga pilt! Taldrikukannikesed lausa lõhnavad, maasikad samuti ning piparmünt hõljub kõigi maitsete ja lõhnade kohal. Peaaegu täiuslik.

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g Või
200 g Tume šokolaad
0.5 dl Suhkur
4 tk Muna
1 dl (väikese kuhjaga) Nisujahu
Aedmaasikas
Rõõsk koor 35%-line
Piparmünt
Sulata šokolaad ja või potis. Samal ajal vahusta munad suhkruga ja lisa sõelutud jahu. Sega kõik kokku ja vala pisikestesse ahjuvormidesse. Vormid pane tunniks ajak skülmikusse. See nipp tagab, et šokolaadikook on ahjust võttes väljast küps, aga seest sametiselt vedel ja voolav.
Küpseta ahjus 200 kraadi C juures 10-20 minutit. Võta välja libista noaga igaks juhuks mööda servi ning kummuta taldrikule.
Serveeri maasikate, vahukooremütsi ja lõhnava piparmündiga.

KOMMENTAARID

Anna 29.juuli 2014 23:10
Väga hea retsept! Ma küll kohandasin seda natuke enda maitse järgi, näiteks 200g tumeda šokolaadi asemel panin 150g tumedat ja 50g tavalist piimašokolaadi, tuli mahedam. Ka panin ma võid natuke vähem ja lisasin röstitud kreekapähkleid, et oleks huvitavam. Ja tuli väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes