Küpsetised

Pirnirohked kettad

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Martsipanimagusad pirnikettad valmivad imelihtsalt ning pakuvad lohutust nii vihmaste ilmade korral kui õhtusoojaks maiustamiseks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahusta või, muna, suhkur, sega hulka kardemon ning peeneks hakitud mandlid. Rulli lehttainas õhemaks ning lõika sellest mõne kruusi abil kettad. Määri mandlisegu lehttainaketastele ning lao pirniviilud ilusasti peale. Kui sellist kannatust pole, siis haki pirnid väiksemaks ning kuhja peale. Peaasi, et tegu oleks küpsete pirnidega.
Pane pirukad umbes 20 minutiks külmikusse ning küpseta siis 200 ºC kraadi juures 10–15 minutit. Puista pirnidele suhkrut ning lase pisut jahtuda.
Kogus 6- 8 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pirje 22.mai 2015 22:19
Suurepärased, maitsevad alati kõigile!
1