Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Pirnirohked kettad

Küpsetised

Pirnirohked kettad

Maru Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Siim Vahur
Martsipanimagusad pirnikettad valmivad imelihtsalt ning pakuvad lohutust nii vihmaste ilmade korral kui õhtusoojaks maiustamiseks.
40-60 min
Retsept
portsjonile
100 g Mandlid
100 g Või
1 tk Muna
1 dl Suhkur
Kardemon
250 g Lehttainas
3 tk Pirn
Vahusta või, muna, suhkur, sega hulka kardemon ning peeneks hakitud mandlid. Rulli lehttainas õhemaks ning lõika sellest mõne kruusi abil kettad. Määri mandlisegu lehttainaketastele ning lao pirniviilud ilusasti peale. Kui sellist kannatust pole, siis haki pirnid väiksemaks ning kuhja peale. Peaasi, et tegu oleks küpsete pirnidega.
Pane pirukad umbes 20 minutiks külmikusse ning küpseta siis 200 ºC kraadi juures 10–15 minutit. Puista pirnidele suhkrut ning lase pisut jahtuda.
Kogus 6- 8 tükki.

KOMMENTAARID

Pirje 22.mai 2015 22:19
Suurepärased, maitsevad alati kõigile!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes