Küpsetised

Porgandikringel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Porgandikiringel maitseb mahedalt. Kes magusaisust võitu ei saa, saab kringli magusamaks glasuuriga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lahusta pärm käesoojas piimas, lisa suhkur, sool ja muna. Riivi porgand ja sega koos jahuga taina hulka. Lisa vähehaaval toasoe või ning sõtku ühtlaseks tainaks. Lase kerkida rätiku all 1 tund. Sega täidiseks sulatatud või, peenelt riivitud porgand, fariinsuhkur ja kaneel. Rulli tainas jahusel laual nelinurgaks ja laota täidis peale. Keera rulli ja vormi kringliks või rõngaks. Lase rätiku all veel 30 minutit kerkida. Määri lahtiklopitud munaga ja küpseta 180kraadises ahjus 45–60 minutit ehk kuni kringel on läbi küpsenud. Lase jahtuda. Sega sulatatud juustust ja tuhksuhkrust kokku glasuur ning nirista kringlile.
Kogus 10-12 inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mann 20.okt 2012 22:13
armastan porgandiga toite!
katriin 04.okt 2012 15:42
väga hea! põhimõtteliselt on need porgandilisaga kaneelisaiakesed.
1