Küpsetised

Musta sõstra-šokolaadi-ricottakook

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Estover OÜ Autor: Kristel Vokk
See kook on leiutatud väga käepärastest vahenditest ja maitseb ka suurepäraselt.
Valmistusaeg: 40-60 min

+ üleöö külmkapis

Kogus: 1 portsjon
1. Sega tordipulbriga toasoe või ja mudi, kuni saavutad purutaolise massi.
2. Vooderda 24 cm läbimõõduga koogivormi põhi küpsetuspaberiga ning puista pool purust koogivormi põhja. Suru kergelt kinni.
3. Vahusta munad ja suhkur kergelt vahule. Lisa ricotta ning sega läbi. Viimasena lisa marjad. Vala pool täidist koogipõhjale, puista peale šokolaadi tükke. Vala peale ülejäänud täidis ning kata teise poole tordipuruga.
4. Kuumuta ahi 180 kraadi C-ni ning küpseta 35 minutit. Lase koogil täielikult maha jahtuda ning hoia üleöö külmkapis.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pets 13.jaan 2013 20:29
Tordipulbrist ei tehta kooki!
Gardo 10.jaan 2013 20:36
Te olete ikka nii tähele panematud :)
kats 14.okt 2012 13:37
3. Vahusta munad ja suhkur kergelt vahule. Lisa ricotta ning sega läbi. Viimasena lisa marjad. mustsõstrad on retseptis täiesti olemas!
sirts 04.okt 2012 16:13
st mustsõstrad:)
sirts 04.okt 2012 16:13
Mustikad on ka nagu õpetusest välja jäänud?
siirikirikal 02.okt 2012 11:30
Kook tuleks katta teise poole tordipulbrist puruga, mitte mustade sõstardega. Tegemisõpetus sai ära parandatud. Aitäh märkamast!
aelt 02.okt 2012 11:07
Retsept ütleb, et pool purust tuleb vormi põhjale puistata. Kuhu jääb teine pool purust?
1