Küpsetised

Pika päeva pirukas

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Roog, millega saab hakkama igaüks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Keeda kartulid ja kaalikad soolaga maitsestatud vees pehmeks. Samal ajal prae hakitud sibul ja seened. Lisa hakkliha ning maitsesta soolaga. Kui köögiviljad on pehmed, kurna need. Lisa või ja soe piim ning tambi pudruks. Maitsesta. Võta ahjuvorm ja pane selle põhja pool hakklihasegust, siis pool kartulipüreest. Korda sama ja kata riivjuustuga. Raputa vorm üle muskaatpähklitolmuga ja küpseta 200-kraadises ahjus pool tundi.
NÕUANNE
Püreele jahu ja muna lisades saad valmistada ka palle, kotlette ja vormiroogi. Neid sobib pakkuda eraldi roana külma kastmega või liha- ja kalaroogade lisandina.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa