Küpsetised

Peedi-šokolaadimuffinid

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Peedimuffinid säilivad pehmed ja mahlakad mitu päeva.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1. Riivi toores peet peene riiviga ja sega sidrunimahlaga.
2. Vahusta munad suhkruga.
3. Sulata või ja lisa koos riivitud peediga munavahu hulka.
4. Sega omavahel kuivained ja lisa ülejäänud massile.
5. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 25 minutit.
6. Sulata vesivannil šokolaad ja sega läbi tilga õliga.
7. Kata jahtunud muffinid šokolaadiga ja lase taheneda.
NIPP:
* Tilk õli lisab šokolaadile kauni läike ja muudab katte ka veidi pehmemaks, et seda oleks hiljem mugavam süüa.
* Kaunistuseks sobivad tumedatele muffinitele näiteks värvilised (söödavad!) lilleõied või pähklipuru.
Kogus 12 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marilys 07.sept 2013 06:30
Nii head! Nisujahu asemel kasutasime integraaljahu ja tulid väga head. Peeti panen järgmine kord rohkemgi :)
Alisa 27.nov 2012 19:33
Täitsa head tulid! :)
Merelill 11.nov 2012 22:37
Meie perele ka maitsesid, lapsed juba küsivad, millal veel teeme:) Soojalt on peedi maitset tunda, jahtunult ja ?okolaadikattega üldse mitte. Mul tuli 15 tk sellest kogusest välja.
murrumutt 09.nov 2012 14:03
Väga maitsvad muffinid, lapsed sõid ja kiitsid. Mul tuli sellest taigna kogusest 18 tükki kuigi kaalusin kõik ained täpselt.
1