Küpsetised

Kapsalehelasanje

Keskmine hinne: 3.32 Allikas: Oma Maitse Autor: Mart Nutt
Idee neile, mis valge jahu põlgureid kohe ära võlub.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Võta valmis sügav ristkülikukujuline ahjuplaat või pott. Rebi kapsapea küljest lehed ja aseta ootele. Prae peeneks hakitud sibul toiduõis kuldpruuniks, seejärel lisa hakkliha, terav tšilli, musta pipart, punet, estragoni ja nõmm-liivateed ning maitse järgi soola. Kui liha on läbi praadinud, vala hulka 400 g purustatud tomateid või värskeid hakitud tomateid. Lase kastmel keema minna, keera tuli ära ja anna siis kaane all 10 minutit seista.

2. Määri ahjuplaat kergelt õliga ja aseta sellele õhuke kiht hakkliha. Kata see 2 kihi kapsalehtedega. Kanna kapsalehtedele uuesti hakkliha ja jätka niimoodi seni, kuni tooret jätkub. Kõige peale võiksid jääda kapsalehed.

3. Vala kogu roog kergelt üle valge veiniga ja pane 200-kraadisesse ahju. Küpseta seni, kuni kapsalehed on valmis, kuid kergelt krõmpsud. Selleks kulub kuskil 1 tund. Valmis toidule aseta garneeringuks värskeid basiiliku- ja koriandrilehti.

SOOVITUS:
Tummisemaks kõhutäieks võid nõrgas soolvees kõrvale keeta odrakruupi ning pärast kurnamist segada selle kergelt või, värske basiiliku ja koriandriga.
 
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jutita 09.nov 2012 07:51
Väga hea idee,minule ei istu valge jahu aga lasanjet meeldib teha.
1