Küpsetised

Šokolaadi-pähklitäidisega korvikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Hunnitud korvikesed kreemise sisu ja röstitud sarapuupähklitega.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2 tundi külmikus

Kogus: 15 portsjonit
1. Määri korvikeste vormid seest võiga. Rulli muretainas jahusel pinnal lahti ja lõika välja paraja suurusega ketas. Vooderda vormid seest tainaga ja aseta pooleks tunniks külmkappi. Tee kahvliga korvikeste põhja sisse mõned augud.
2. Eelkuumuta ahi 200 kraadile ja küpseta korvikesi 12-15 minutit või kuniks need on ilusti pruunistunud. Võta ahjust, eemalda ettevaatlikult vormist ja aseta restile jahtuma.
3. Kuumuta pliidil koor keemiseni. Eemalda pliidilt ja pane sisse hakitud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Jaga pähklid korvikeste vahel ja tõsta lusikaga peale šokolaadikreem.
4. Tõsta vähemalt paariks tunniks külmikusse tahenema.


Magus muretainas korvikestele ja küpsistele
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leenu 16.jaan 2013 17:17
Mina tegin valge ja pruuni shokolaadiga (ühes korvikeses) :) nägid jube ilusad välja. :) Pähklid purustasin väiksemaks :) namm-namm :)
lohokris 29.dets 2012 13:52
Mina ostsin poes muretaigen ja tavalise sokolaadi asemel võtsin mõru sokolaadi.Tegin seda koos oma kolmeaastase lapsega.Tulid väga maitsvad j a isegi laps sõi need ja kiitis.Korvikesi me tegime varem.Väga maitsev ja teeme teinekordi veel.:)
Mall 19.nov 2012 12:34
Mina olen poest ostetud muretaignakorvikes-
tesse seda maiust teinud (saab kiiremini). Vahel lisan valmis shokolaadimassile ka toorjuustu - tuleb kreemisem ja pehmem sisu.
1