Küpsetised

LILLKAPSAVORM SUITSUPEKIGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Kiirelt valmiv maitsev lillkapsa-suitsupekivorm. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lillkapsal eraldada õisikud, keeta vähese soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, jahutada kiiresti külma vee all ja nõrutada hoolikalt. Suitsupekk lõigata ribadeks. Küpsetusvorm määrida toiduõliga, selle põhjale panna pool suitsupekiribadest, nendele lillkapsaõisikud. Munad lüüa lahti ja segada hapukoorega, maitsestada. Segu valada vormi, sellele panna ülejäänud suitsupekiribad. Küpsetada, kuni lillkapsas tundub kahvliga torgates pehme. Hoiduda tuleks üleküpsetamisest, sest siis kaotab lillkapsas suuresti oma hõrgust maitsest. Serveerimisel riputada roale hakitud maitserohelist.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid, toorsalat.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AgaateNetta 13.okt 2010 16:11
Suitsupeki asemel panin tavalist sinki. Lõpus veidi parmesani juustu veel peale. Toit tuli võrratu. Nii lihtsatest vahenditest nii maitsev roog. Tõesti soovitan :) :Y
1