Küpsetised

Tanguvorst ürtidega küpsetatud peediga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Maitsestamiseks võid lisada ka sidrunimahla, mis annab juurde hapukust. Magusalt värsket maitset saad pirniviile lisades.
Kogus: 3 portsjonit
1.   Koori punane peet ja lõika väikesteks sektoriteks.
2.   Haki sibul paksemateks viiludeks.
3.   Kuumuta pannil õli ja sulata selles suhkur. Lisa peedi ja sibula viilud. Kuumuta paari minuti jooksul.
4.   Lisa pannile ka hakitud ürdid ja seedermänniseemned, maitsesta soolaga ja lase kergelt haududa.
5.   Viimasena lisa pannile sinihallitusjuustukuubikud. Sega läbi ja serveerimisel lisa verevoblika lehti.
# Eelista šalottsibulat, see on mahedama maitsega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa