Küpsetised

Lihtne rabarberikook II

Keskmine hinne: 4.41 Allikas: Rabarberikoogid ja -magustoidud Autor: Angeelika Kang
Õhukese krõbeda pirukapõhjaga hõlpsalt valmiv kevadekuulutaja, kus osa rabarberist võib asendada ka maasikatega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Suru see 24 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 200° juures 10 minutit. Lõika rabarberid 2 cm laiusteks tükkideks ja kata nendega koogi põhi, puista üle kaneeliga. Sulata või. Vahusta munad ja suhkur, lisa sulavõi ning jahu. Vala segu eelküpsetatud põhjale ja küpseta veel 25 minutit. Puista üle tuhksuhkruga ning serveeri soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Õie 17.juuni 2012 18:50
Mina panin nisujahu asemel põhja sisse enamus rukkijahu janatuke maisijahu. Ning täidisele enamus maisijahu ja imevähe rukkijahu :) Lisaks nagu soovitatud kolm muna täidisele. Põhja sisse lisasin ka supilusika täie suhkurt :) Väga hea sai!
eeroj 14.juuni 2012 13:46
Manitseks selle koogiga ettevaatusele! Ilmselge oht üle süüa! Tõesti, superhea rabarberikook. Eriti jäätisega.
krisu 31.mai 2012 21:03
Väga hea kook, täna teen kohe suure plaadi:)
Näljarott 29.mai 2012 16:56
Täidise teeks järgmine kord neljast munast, aga muidu on maitsev.
aily 18.mai 2012 10:02
väga maitsev ja krõbe põhi ! Ise panin 3 väiksemat muna.
Hindaja 13.mai 2012 22:10
Väga maitsev kuid kippus lagunema
Ene 10.mai 2012 19:39
Minu arvates on 2 muna liiga vähe. 4st munast oleks OK
merts 07.mai 2012 18:39
Mul polnud nii palju rabarberit,panin lihtsalt veidike rabarberi moosi eelküpsetatud tainale ja siis rabarberid ja tuli ka väga maitsev kook!
1