Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Liharullid

Loomalihalõigud peekoni ja porgandiga

40-60 min

Retsept
portsjonile
600 g Loomaliha
150 g Peekon
2 sl Rasvaine
1 kuni 2 tk Harilik sibul
1 kuni 2 tk Porgand
Aedtill
Sool
Pipar
1 sl Jahu
3 sl Hapukoor
Valmistusviis Lõika liha risti kiudu 1 cm paksusteks viiludeks, vasarda, puista peale soola ja pipart. Igale viilule pane peale porgandi- ja peekoniriba ning hakitud sibulat. Lihaviilud rulli kokku, kinnita tikuga, pruunista rasvas. Lisa ülejäänud sibul, vala peale kuum vesi ja hauta liharullid pehmeks. Lisa külma veega segatud jahu, keeda läbi, maitsesta ja lisa hapukooor.

Märksõnad

liharullidtoidutare

KOMMENTAARID

bersan 14.veeb 2007 11:11
Väga maitsev, meie pere lemmik!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes