Küpsetised

Liharullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Loomalihalõigud peekoni ja porgandiga
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Valmistusviis
Lõika liha risti kiudu 1 cm paksusteks viiludeks, vasarda, puista peale soola ja pipart.
Igale viilule pane peale porgandi- ja peekoniriba ning hakitud sibulat.
Lihaviilud rulli kokku, kinnita tikuga, pruunista rasvas.
Lisa ülejäänud sibul, vala peale kuum vesi ja hauta liharullid pehmeks.
Lisa külma veega segatud jahu, keeda läbi, maitsesta ja lisa hapukooor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bersan 14.veeb 2007 11:11
Väga maitsev, meie pere lemmik!
1