Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Mandlikreem küpsetistele

Küpsetised

Mandlikreem küpsetistele

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Lisand tortidele ja kookidele.

kuni 20 min

Retsept
1 tk Muna
1 tk Munakollane
2 kuni 3 sl Suhkur
2 sl Jahu
0.75 kl Piim
0.75 kl Rõõsk koor (20%)
40 g Magusad mandlid
2 tk Mõrumandel (või 2 tilka essentsi)
75 g Või või 125 g 35% koort

Vahusta muna ja munakollane suhkruga, sega juurde jahu, piim ja koor ning kuumuta keemiseni, alles siis lisa või. Vala mandlid kuuma veega üle, lase seista 2-3 minutit, eemalda kestad, haki või jahvata peeneks ja lisa kuumale kreemile. Essentsi kasutades lisa see jahtunud kreemile. Samuti lisa vahustatud koor külmale kreemile ja sega õrnalt.
 
 

KOMMENTAARID

murelik 29.juuli 2010 19:45
hakkasin kreemi tegema ja sattus segaseks koored :S esimene koor on rõõsk koor ja 20%-line. kahjuks sellist rõõska koort ei ole, on 10%,35% ja 38%list. hapukoor on 20%-line. siis tuleb kirjutada hapukoor mitte rõõsk koor.
Malle 05.veeb 2010 17:30
Ok suur tänu :). Need ei ole need suhkruga paneeritud ega?
Atsinna 04.veeb 2010 20:22
Magusmandel on tõesti magus, müügil samas kus tavaline mandel, aga pakendi peale on kirjutatud magus mandel, papp-pakendis ja võrreldes teise mandliga suht kallis. Selveri hind 39eek.
Malle 04.veeb 2010 19:46
Mis asi on magusmandel ja mõrumandel? Mina tean ühte mandlit...need mida poest saab. Oskab keegi vastata?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes