Küpsetised

Ahjukartulid I

Keskmine hinne: 2.86 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Ahjus küpsetatud kartulid lihaga.
Kogus: 6 portsjonit
Valmistusviis
Kooritud ja tükeldatud kartulid pane pannile
lisa tükk rasvast sealiha, natuke vett.
Kartulitele puista soola (ning köömneid.)
Küpsetada 250ºC juures.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
hull 17.nov 2012 11:25
Üli hea toit!
Ruth 23.dets 2011 12:11
mina teen nii: panen liha kõige alla, siis kartul peale, loomulikult raputan maitseaineid ka...siis pannile poole kõrguse jagu vett...seni, kuni vesi ära aurab, on liha pehmeks haudunud, siis tõstan lihaviilud kartulite peale, sealt nõrgub rasv kartulitele ja liha ise pruunistub
littelgirl 08.mai 2011 20:01
väga hea toit, lihtne teha...kuigi jh puuküttega ahjus on ikka väga hea kui veel liha juures....aga saab ka elektriahjus....ja tuleb ka väga hea...
Birgit 15.dets 2010 20:41
ypriski maitsetu ja mottetu toit, rohkem ei tee
lagle 18.nov 2010 11:13
Mis iganes lihatoit tehtuna puuküttega ahjus,nooooo....ei anna millegiga võrrelda.:A
Maix_005 03.veeb 2010 14:35
Liha selle juures just kõige parem ongi!
piiiks-piiks 15.juuni 2009 13:28
jätke liha ära, siiis on ikka palju, palju maitsvam
SuviOnLahe 03.okt 2006 11:36
mina pani kartulid ja liha tavalisse ahju . see oli lihtsalt supper!
söön 16.veeb 2006 13:27
hea on kui kartulite alla panna veel kaalika või porgandi viilusid /või mõlemat/.
meggy 25.jaan 2006 23:31
lihtne ja hea, kuid meie peres pandi kõige alla, s.t. panni peale ,sibularattad,siis kartulid ja kõige peale liha ,mis katab enam vähem kõik kartulid. Igas peres pole muidugi sibulad lemmikud, see oli ainult ettepanek:)
1