Küpsetised

Makaronivorm

Keskmine hinne: 3.13 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Makaronivorm hakklihaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Valmistusviis
Pane makaronid soolaga maitsestatud keevasse vette
Keeda pehmeks ja nõruta.
Sega hakkliha hakitud sibula, vee, soola ja pipraga.
Pane võitatud vormi hakkliha ja makaronid kihiti, nii et alumine ja pealmine kiht on makaronid.
Vala üle muna-piimaseguga, peale pane võitükikesed ja puista üle riivjuustuga.
Küpseta 180ºC juures 35-40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 21.märts 2016 09:27
Hakkliha enne praadima ei pea.
laura 20.märts 2016 11:59
kas hakkliha tuleb eenlevalt ära praadida vöi mitte??
Eku 18.nov 2013 13:40
Lisasin herneid, porgandit, maisi, paprikat, juustu ja muidugi hakkliha. Tuli väga maitsev. Järgmine kord lisan veel tomatipüreed, arvan et see ka sobiks vormirooga.
Mariie 22.sept 2013 13:24
Väga maitsev tuli hea repsept hakkan ka edasbidi seda tegema vahel :D
anneli 19.veeb 2013 17:35
Tegin ka selle retsepti järgi ja praadisin hakkliha ja tuli väga maitsev:)
tanelr 20.nov 2011 16:41
Tõesti imehea. Lisasin ka paprikat ja magusat maisi, sekka veel natuke küüslauku ja vahele ka juustu. Tulemus viib keele alla :P
ester 14.sept 2011 14:22
See on lihtne ja alati kiirelt valmiv. Mina olen veel peale sibula lisanud paprikat ja ka natuke sinihallitus juustu...:)
nämm 06.sept 2010 13:51
ma panin natuke riivitud porgandeid ja see tuli niiiii hea, eriti maitsev on see siis kui süüa koos ketsupiga :)
kajalo 26.nov 2007 17:18
Maitsev ja lihtne,eriti kui küpsetada puudega köetavas ahjus.
elisbet 23.veeb 2006 19:52
lihtsalt yks headest retseptidest ...
Didi 30.okt 2005 12:51
lihtne valmistada. ma panen veel natuke magusat maisi ka vahele (annabel). ise praen sibula klaasjaks, siis panen hakkliha ka pannile. on küll parem praetuna, maitse on tugevam. see mu üks lemmikretsepte, sest nii väikse vaevaga saab suure ahjuvormitäie toitu ja maitseb ka kõigile hästi.
v6ilill 17.mai 2005 13:41
mina praen pruuniks. on maitsvam mu meelest.
Alati valmis! 03.aug 2004 11:17
Tekkis küsimus, kas hakkliha praadida? Ma ei praadinud, küpses läbi küll.Sibula küll praadisin enne läbipaistvaks kui hakkliha sisse panin.Kartsin et läheb pehmeks muidu.
1