Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Pähklisai

Maitsev küpsetis

Valmistamisaeg u 15 minutit+ u 1 tund kerkib+ u 40 minutit küpseb.

Retsept
portsjonile
50 g Pärm
3 dl Leige vesi
250 g Kohupiim
1 sl Suhkur
1 kuni 2 tl Sool
3 kuni 4 dl Jämedalt hakitud pähklid
12 kuni 13 dl Nisujahu
Valmistusviis Lahusta pärm leiges vees. Lisa kohupiim, suhkur, sool, pähklid ja peaaegu kogu jahu. Sõtku tainas. Kata rätikuga ja lase kerkida soojas kohas u 45 minutit. Tõsta tainas jahuga üle puistatud lauale. Vormi kaks saia, pane saiad küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Lase kerkida u 30 minutit, pintselda sai veega üle ja küpseta 200ºC juures u 40 minutit.  

Märksõnad

pähklisaitoidutare

KOMMENTAARID

Hindaja 26.juuli 2010 17:56
:Y:Y:Y:Y:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes