Küpsetised

Pähklisai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Maitsev küpsetis
Valmistusaeg:

Valmistamisaeg u 15 minutit+ u 1 tund kerkib+ u 40 minutit küpseb.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lahusta pärm leiges vees.
Lisa kohupiim, suhkur, sool, pähklid ja peaaegu kogu jahu.
Sõtku tainas.
Kata rätikuga ja lase kerkida soojas kohas u 45 minutit.
Tõsta tainas jahuga üle puistatud lauale.
Vormi kaks saia, pane saiad küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Lase kerkida u 30 minutit, pintselda sai veega üle ja küpseta 200ºC juures u 40 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 26.juuli 2010 17:56
:Y:Y:Y:Y:Y
1