Küpsetised

Mandlitort II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Pidulik tort
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
PÕHI: Riivi mandlimass ja sega ühe munavalgega. Vahusta kaks munavalgelt tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult mandlimassiga. Joonista küpsetuspaberile kolm 21-22 cm läbimõõduga ringi ja jaota tainas kolmeks põhjaks. Küpseta põhjasid 150
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisbet13 20.juuni 2012 02:03
Lugesin retsepti mitu korda ja tegelikult on kõik olemas, midagi puudu ei ole. Nr. 2 järg tehes tulebki võikreem. Mandlikreemi saab siis, kui see mandli-suhkrusegu, nagu nr.3-s õpetatud, segada 2/3 võikreemiga. Saadud mandlikreemiga tuleb kaks alumist põhja määrida. 1/3 võikreemiga, mis jäi järele, määritakse kolmas ehk kõige pealmine kiht pealt ja ka tordi küljed. Arvan, et see osa jäigi ka teistele segaseks. :)
kikulind 13.dets 2007 20:18
Ja kus ulejäänud retsept on??? Tahaks seda kooki teha aga poolt retsepti pole:(
pirnipea 11.nov 2007 10:07
jah, väga kurb, aga tahtsin isadepäevaks seda torti teha aga kahjuks jõgeval kus ma elan ei myyda mandlimassi yheski poes.....=(
pirnipea 07.nov 2007 15:36
aga kas põhja sisse jahu ei käigi, sooviks seda torti teha, aga kas välja tuleb ei tea...
pensionär 27.veeb 2007 18:32
Pool retsepti vist puudub ... Võikreem ja mandlikreem, kuidas neid teha???
1