Küpsetised

Sepik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Maitsvad ja tervislikud pätsikesed
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lisa leigele piimale vedeldatud pärm, sool, jahu ja sulavõi.
Sõtku sitke tainas, mis käte ja kausi küljest lahti lööb.
Kata tainas puhta rätikuga ja pane sooja kohta u tunniks kerkima.
Sõtku kerkinud tainas veel kord läbi ja lase kerkida.
Kerkinud tainast vormi keskimise suurusega pätsid, pane küpsetuspaberiga kaetud pannile ja lase veel veidi kerkida (10-20 minutit), määri piimaga ja küpseta 200-220ºC juures kuldpruuniks.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ann 08.nov 2010 11:52
Mis on sepikujahu?
tsikike 04.apr 2009 14:22
Tainas kerkis väga hästi ja õnnestus igati:)
1