Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Sepik

Maitsvad ja tervislikud pätsikesed
Retsept
portsjonile
0.5 l Piim
25 g Pärm
1 tl Sool
4 sl Või
800 kuni 900 g Sepikujahu
Valmistusviis Lisa leigele piimale vedeldatud pärm, sool, jahu ja sulavõi. Sõtku sitke tainas, mis käte ja kausi küljest lahti lööb. Kata tainas puhta rätikuga ja pane sooja kohta u tunniks kerkima. Sõtku kerkinud tainas veel kord läbi ja lase kerkida. Kerkinud tainast vormi keskimise suurusega pätsid, pane küpsetuspaberiga kaetud pannile ja lase veel veidi kerkida (10-20 minutit), määri piimaga ja küpseta 200-220ºC juures kuldpruuniks.  

Märksõnad

sepiktoidutare

KOMMENTAARID

ann 08.nov 2010 11:52
Mis on sepikujahu?
tsikike 04.apr 2009 14:22
Tainas kerkis väga hästi ja õnnestus igati:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes