Küpsetised

Maasikatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Keedutainast maasikatort
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane vesi ja rasvaine potti keema, lisa jahu, sega ja kuumuta, kuni tainas moodustab tombu. 
Tõsta pott plaadilt, lase tainal veidi jahtuda ja sega juurde 2 muna, ise tugevalt segades.
Pane lusikaga või pritsi koogipritsist ümmargune rõngas u 22 cm läbimõõduga küpsetuspaberile ja küpseta 200ºC juures u 30 minutit.
Kui kook on valmis, lülita ahi välja ja ära ava ahjuust esimesed 10 minutit, vaid lase koogil jahtuda.
Jahtunud küpsetis lõika pooleks nii, et jääb põhi ja "kaas".
Vahusta koor, lisa vanillsuhkur ja täida sellega küpsetis ning lisa poolitatud maasikad.
Pane "kaas" täidetud koogi peale ja puista peale tuhksuhkrut.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sonera 22.juuni 2008 23:42
http://www.toiduta-
re.ee/foorum.php?tee-
ma=99&hilight=keedu-
taigen Siin
on hoopis 4 munaga retsept, äkki sobib see põhjaks ja siis on kindel et kõik munad ikka õpetuse järgi kasutatud saavad :D
m2ri 22.juuni 2008 17:38
Kuhu see kolmas muna käib? (koostises 3 valmistuses 2 muna)
ukam 19.juuni 2007 21:44
lähipäevil proovin ära ,tundub isuäratav:P
kummelh 13.juuni 2005 20:47
Taignale ei peagi suhkrut panema, aga täidises on ju vanillisuhkur ja pärast veel tuhksuhkrut. Kogust pole, järelikult maitse järgi võib lisada.
kummelh 13.juuni 2005 20:46
Üsna varsti maasikad punased, siis tahaks kohe proovida.
dagi 12.aug 2004 12:52
Huvitav küll,kas suhkrut üldse ei lisata?
1