Küpsetised

Seenesai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Saia nimetus ei tulene mitte selle maitsest, vaid kuju järgi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega nisuklii 1½ dl veega ja lase sellel u 10 minutit seista.
Soojenda ülejäänud vesi 37ºC.
Lahusta pärm veega.
Lisa sool, kui soovid siis küüslauku, nisuklii ja peaegu kõik jahu.
Sega kõik tainaks.
Lase tainal 20-40 minutit kerkida.
Vormi kerkinud tainas üheks suureks ümmarguseks palliks.
Aseta tainas kuumakindlasse võitatud kaussi. Tainas peab täitma 3/4 kausist, et see võtaks seenekuju.
Lase sel rätiku all umbes 40 min kerkida.
Pintselda lahtikloppitud munaga ja puista seesamiseemnetega üle.
Aseta sai alumisse ahjuossa ja lase sel u 5 minutit seista.
Küpseta 175ºC juures sai valmis.
Kummuta sai võre peale ja lase sel rätiku all jahtuda.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa