Küpsetised

Võileivatordisai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Ümmargune võileivatordi kodus küpsetatud põhi. Täidist võib valida oma maitse järgi.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg u 15 minutit + 2 x 30 minutit kerkib + u 25 minutit küpseb.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Võta u 22 cm läbimõõduga ümmargune vorm.
Soojenda piim 37ºC.
Lahusta pärm, lisa õli, sool, suhkur ja peaaegu kogu jahu.
Sõtku tugevalt ühtlaseks tainaks.
Lase tainal rätiku all u 30 min kerkida.
Vormi ümmargune saiake.
Tõsta võitatud vormi.
Lase rätiku all kerkida u 30 minutit.
Küpseta 225ºC juures alumises ahju osas u 25 minutit. Kata sai fooliumiga, kui see hakkab tumedaks muutuma.
Võta sai vormist välja ja küpseta mõni minut põhi üleval. Nii, et põhi saab värvi ja kuivab ära.
Lase saial võre peal ja rätiku all jahtuda.
Lõika ära koorik, ja siis lõika see 3 põhjaks.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa