Küpsetised

Pikkpoiss

Keskmine hinne: 3.75 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Hakkliharull
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg u 20 minutit + u 40 minutit küpseb ahjus.

Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Aja suitsupekk läbi hakklihamasina, lisa sibul ja piimas leotatud sai.
Lisa hakkmassile muna, soola ja pipart.
Sõtku sitke tainas ja vormi lihapäts.
Aseta kuuma rasva sisse pannile, määri pealt munavalge või hapukoorega ja kasta küpsetamise ajal korduvalt leemega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annu 03.apr 2010 16:48
nii hea:Y::R
pisike23 19.sept 2008 14:51
;)nämma:)
weepe 07.veeb 2008 20:05
ma arvan et kuskil 170 juures
jeeva 14.aug 2007 17:39
aga mitmesaja kraadi juures?
riplex 02.sept 2006 10:58
hää asi
lindsey 14.apr 2006 20:03
mina lisan pikpoisitainale veel riivitud ja praetud porgandeid, praetud seeni.. Teinekord riivitud juustu, hapukoort.. Yldiselt on pikkpoiss yx lemmiktoite ja seda on imekerge valmistada
pirx 19.sept 2004 14:58
väga hea ja kerge teha
1