Küpsetised

Rukkijahu-siirupileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Magushapu leib. Siirupiga valmistatud leivad maitsevad paremini tahkelt s. o. teisel või kolmandal päeval.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vedelda pärm 1 tl suhkruga vedelaks, lisa leige hapupiim (u 37 kraadi), 1/3 jahu kogusest ja lase soojas kohas kerkida.
Eelkirgitusele lisa siirup, maitseained, toiduõli ja ülejäänud jahu, sõtku sile tainas ja lase kaetult soojas kohas kerkida.
Kerkinud taignast vormi lameümmargused pätsid, lase küpsetuspaberiga plaadil kerkida, määri pealt vee või magusa kohviga.
Küpseta 200 kraadi juures ahju alumises osas 30-35 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa