Küpsetised

Pitsa II

Keskmine hinne: 3.56 Allikas: Eesti Autor: Juuli
Lihtne ja tervislik pitsa kaalukatele.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega kahvliga muna ja kohupiim.
Sega seejärel kuivained omavahel ja lisa muna-kohupiimasegule.
Pane tainas lusika abil pitsavormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Pane hakkliha, tomatipasta, šampinjonid ja tomatid pitsapõhjale, puista peale pitsamaitseainet ja kata riivjuustuga.
Küpseta 225ºC juures u 15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sabiina 03.jaan 2012 22:22
Täpselt sama retsepti saab, mis on "Kohev pitsapõhi" siisamas pitsade juures, ainult selle pitsa ained tuleb täpselt 6 ga korrutada. Nii et kui see teine on suur plaaditäis, siis selle retsepti järgi peaks saama pisikese jah! Pole ise veel proovinud, aga teen seda lähiajal.
Kaidi 21.märts 2010 17:44
Kas see pitsa on mõeldud ühele või on ikka pannipitsa? Arvestades, et kogused ikka väga väiksed.
Iminene 18.jaan 2009 22:39
Fantastiline retsept! Ma pole varem kohpiimapõhjal pitsat teinud. Pean ütlema, et nüüd enam muud ei kasutaksgi. Mõnusalt lahe, pehme ja väga maitsev!
Triinjah 25.aug 2007 16:27
Tõesti hea pitsapõhi! Katsetasin ka, katte tegin teistsuguse (šampinjonid, ananass, fetajuust, tavaline juust, pitsa mitseaine), aga välja tuli väga hea!
Laadu 10.jaan 2007 19:17
Mina küll ei soovita seda pizzapõhja. Halvim, mida seni söönud olen, rikkus pizza maitset päris tublisti. Loodan, et mul mees sööb seda, mina igatahes ei taha .....
Leopold 30.juuli 2006 13:28
Olen samuti mitmeid kordi selle retsepti järgi pizzat teinud ning julgen väita, et parim põhi, mida olen pizza korral kasutanud.
Oliiv 15.apr 2006 19:58
Olen seda põhja aastaid teinud-see on tõesti hea!
elinale 10.veeb 2006 10:25
Väga hea retsept. Kasutasin küll kohupiima asemel kodujuustu ja enne katte lisamist küpsetasin põhja veidi ka. Aga muidu mõnusalt kerge ja üldse mitte sai.
1