Küpsetised

Rosmariini-õunapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiiresti ja maitsvalt Autor: Toidutare
Maitsev õunapirukas
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg u 15 minutit + 40 minutit ahjus + 30 minutit jahedas.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega tainas, keera kilesse ja aseta 30 minutiks jahedasse.
Koori õunad, lõika õhukesed viilud.
Rulli tainas plaadiks ja vooderda sellega 26 cm läbimõõduga pirukavorm.
Torgi põhi kahvliga läbi ja eelküpseta seda ahjus 200 kraadi juures u 10 minutit.
Kata eelküpsetatud pirukapõhi õunaviiludega.
Puista peale rosmariin, suhkur ja peeneks hakitud või.
Küpseta 200 kraadi juures u 30 minutit, kuni või-suhkrupind on küpsenud rabedaks ja põhi onk küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa