Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Täidetud seakoot

Küpsetised

Täidetud seakoot

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev lõuna- või õhtusöök. Sobib nii sooja- kui külmroana.

üle 60 min

Valmistamisaeg u 45 minutit + u 30 minutit ahjus.

Retsept
portsjonile
1 tk Seakoot
0.5 tk Kaalikas
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
3 sl Hapukoor
0.5 tl Pipar
0.5 tl Köömned
1 tl Ürdisool
1 sl Sinep
2 tk Muna
2 sl Või
2 tk Piimas leotatud saiaviil
100 g Keedetud riis
1 tk Puljongikuubik
50 g Riivjuust
Valmistusviis
Võta seakoot ja lõika kamar ümberringi tervelt liha küljest lahti kuni otsakondini, kamarat seejuures allapoole rullides.
Löö lihakirvega koodi otsakont küljest ära nii, et jääks järele konditükiga tühi kamarakott.
Keeda koodiliha ja haki peeneks.
Purusta köögikombainis kaalikas, porgand, sibul ja küüslauk.
Lisa puljongikuubikust keedetud puljong, peeneks hakitud liha, maitseained ja sega korralikult läbi.
Lisa sai, hapukoor, sinep, munad, riivjuust ja riis.
Täida kamarakott seguga ja küpseta 200 kraadi juures u 30 minutit.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool