Küpsetised

Täidetud lambaliharull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Hakklihaga täidetud lambaliharull. Samasuguse rullprae võib valmistada ka sea- või loomalihast.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Maitsesta hakkliha peterselli, loorberi, mündi, salvei, tüümiani ja küüslauguga, sega.
Laota lambarind lauale, nahapool allapoole.
Maitsesta soola ja pipraga.
Laota maitsestatud hakkliha ühtlaselt lambarinnale.
Rulli rinnaliha lühemast küljest alustades rulli.
Seo rull kuuma vette kastetud puuvillanööriga kinni.
Tõsta rull rasvaga määritud ahjuvormi.
Torka lihatermomeeter rulli.
Küpseta 175ºC juures 50-60 minutit, kuni termomeeter näitab 70ºC.
Võta rull ahjust välja ja lase fooliumi all seista u 10 minutit.
Lõika lambarull õhukesteks viiludeks.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mari20 10.nov 2004 20:01
juurde võiks valmistada punastest ubadest natuke vürtsika kastme.
1