Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Täidetud lambaliharull

Küpsetised

Täidetud lambaliharull

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hakklihaga täidetud lambaliharull. Samasuguse rullprae võib valmistada ka sea- või loomalihast.
üle 60 min
Retsept
portsjonile
150 g hakkliha
1 dl petersellilehti
1 purustatud loorberileht
½ tl münti
½ tl salveid
½ tl tüümiani
2 purustatud küüslauguküünt
1 kg kondita lambarinda
½ tl soola
1/4 tl jahvatatud pipart
Valmistusviis
Maitsesta hakkliha peterselli, loorberi, mündi, salvei, tüümiani ja küüslauguga, sega.
Laota lambarind lauale, nahapool allapoole.
Maitsesta soola ja pipraga.
Laota maitsestatud hakkliha ühtlaselt lambarinnale.
Rulli rinnaliha lühemast küljest alustades rulli.
Seo rull kuuma vette kastetud puuvillanööriga kinni.
Tõsta rull rasvaga määritud ahjuvormi.
Torka lihatermomeeter rulli.
Küpseta 175ºC juures 50-60 minutit, kuni termomeeter näitab 70ºC.
Võta rull ahjust välja ja lase fooliumi all seista u 10 minutit.
Lõika lambarull õhukesteks viiludeks.
 
 

KOMMENTAARID

mari20 10.nov 2004 20:01
juurde võiks valmistada punastest ubadest natuke vürtsika kastme.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega