Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Sealiha tainas

"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Praad, mis alati õnnestub!

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 toorest sealihalõiku (peekon, karbonaad vms)
2 muna
jahu
soola, piprasegu
õli
Valmistusviis Vasardada lihalõigud võimalikult laiaks ja õhukeseks. Hõõruda mõlemalt poolt soola ja pipraseguga (mida rohkem erinevaid pipraid, seda mõnusam) ja tõsta üksteise peale, asetada pooleks tunniks külmkappi maitsestuma. Munad vahustada natukese soolaga tugevaks vahuks. Lihatükid võtta külmast, puistata mõlemale poolele jahu (et oleks üleni kaetud), seejärel kasta munavahtu ja panna kohe kuumale pannile õli sisse. Kui munavahtu üle jäi, valada seegi pannile. Vähendada kuumust ja katta pann kaanega. Küpsetada kuldpruuniks (mõlemalt poolt u 10 min).  

KOMMENTAARID

evlav 10.nov 2007 17:07
Mina praen juurde palju sibut.panen potti.lisan kuuma pannikeedu vett ja hautan pehmeks,kõige lõpuks valan üle hapukoorega ja kuumutan veel veidi
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes