Küpsetised

Sealiha tainas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: omalooming Autor: Triin Saue
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Praad, mis alati õnnestub!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vasardada lihalõigud võimalikult laiaks ja õhukeseks.
Hõõruda mõlemalt poolt soola ja pipraseguga (mida rohkem erinevaid pipraid, seda mõnusam) ja tõsta üksteise peale, asetada pooleks tunniks külmkappi maitsestuma.
Munad vahustada natukese soolaga tugevaks vahuks.
Lihatükid võtta külmast, puistata mõlemale poolele jahu (et oleks üleni kaetud), seejärel kasta munavahtu ja panna kohe kuumale pannile õli sisse.
Kui munavahtu üle jäi, valada seegi pannile.
Vähendada kuumust ja katta pann kaanega.
Küpsetada kuldpruuniks (mõlemalt poolt u 10 min).
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
evlav 10.nov 2007 17:07
Mina praen juurde palju sibut.panen potti.lisan kuuma pannikeedu vett ja hautan pehmeks,kõige lõpuks valan üle hapukoorega ja kuumutan veel veidi
1