Küpsetised

Õunapärg

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Maitsev õunapirukas.
Valmistusaeg:

--

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hõõru pärm 1 tl suhkruga vedelaks, lisa maitseained, sulatatud või pehme rasvaine ja jahu.
Sõtku tainas ning lase kaetult soojas kohas kerkida. (Taina võib teha ka eelkergitusega).
Kerkinud tainas rulli õhukeseks ja neljakandiliseks, määri sulavõiga, peale puista kaneeli ja suhkrusegu, hakitud pähkleid või kaerahelbeid ning kata väikeste õunatükikestega.
Keera tainas rulli ja pigista tainaserv kokku.
Aseta õunarull küpsetuspaberiga kaetud plaadile pärjakujuliselt, liitekoht allapoole ning lase kerkida.
Määri pealt munaga ja küpseta 200ŗC juures 40-50 minutit.
Jahutatud pärg, puista tuhksuhkruga üle.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa