Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Ploomikang

Kiire ja lihtne valmistada. Pirukas on kõige maitsvam värskelt küpsetatult ja veidi jahutatult.

20-40 min

25

Retsept
portsjonile
1 leht lehttainast 25x42 cm
u 100 g pähklivōid
7 ploomi
2-3 sl marmelaadi
1 muna
Valmistusviis Laota lehttainas lauale ja keera kaks pikemat serva kergelt rulli. Määri pähklivõi põhjale. Lõika ploomid sektoriteks ja lao ilusasti tainapõhjale ning pintselda lahtiklopitud munaga. Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit. Kuumuta marmelaad ja vala üle valmisküpsetatud piruka. 

Märksõnad

toidutareploomikang

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana