Küpsetised

Õunakang

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Lahtine õunapirukas.
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Laota lehttainas lauale ja rulli pikemad servad mõlemalt poolt üles.
Määri pähklivõi tainapõhjale.
Koori õunad ja puhasta südamikest ning lõika viiludeks või sektoriteks.
Lao õunaviilud ilusasti pähklivõi peale tainapõhjale.
Pintselda rullikeeratud tainaservad lahtiklopitud munaga, puista õuntele kaneeli.
Küpseta 200-kraadises ahjus u 25 minutit.
Kuumuta marmelaad ja pintselda õunad üle.
Kui sa ei soovi eriti magusat pirukat, pane vähem pähklivõid või jäta see hoopis ära. Pähklivõi ärajätmisel lisa kaneelile suhkrut.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lookas 19.sept 2005 22:51
Väga maitsev! Lisasin omalt poolt õuntele pisut pähklipuru- andis mõnusa maitselisandi!
hehe kokk 22.mai 2005 14:23
;)vääga ea
Annekas 20.mai 2005 14:56
Lisaksin sidrunimahla ka ;))
heleen 09.okt 2004 18:00
väga hea kook on
1