Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Rulaad

Maitsestatud fileerull.

40-60 min

Valmistamisaeg u 15 minutit + u 40 minuit ahjus.

Retsept
portsjonile
500 g seafileed
½ dl hakitud peterselli
1 tl hakitud mündilehti
1 tl salveid
soola pipart
purustatud küüslauguküünt
2 sl rasvainet
1 dl lihapuljongit (puljongikuubikust)
Valmistusviis Lõika filee ühest küljest lahti, nii et see avaneb üheks suureks "leheks". Maitsesta filee maitseainetega, keera pikuti rulliks, seo niidiga kinni. Tõsta fileerull ahjuvormi, lisa rasvaine. Küpseta 175 kraadi juures u 40 minutit. U 15 minutit pärast küpsetamise algust lisa lihale puljong. Lõika valmis küpsetatud fileerull viiludeks.

Märksõnad

toidutarerulaad

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga