Küpsetised

Singipitsa

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Pitsa kaalukatele, kodujuustu, singi ja küüslauguga.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + pōhi kerkib 4 + 1 tund.

Kogus: 1 portsjon
 
Lahusta pärm leiges vees, lisa teised koostisosad ja valmista tainas. Lase kerkida u 4 tundi, sega ja lase veel kerkida u 1 tund. Sega kodujuust, hapukoor, jahu ja maitseained tainasse,  rulli õhuke pitsapõhi, Kata põhi täidisega küpseta 225º C juures ahju alumisesosas u 15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tätsu 07.nov 2011 12:00
Nalja teete. Milleks seda kergitama peab. Sulatage 50 gr. pärm 1 tl suhkruga, lisage klaas sooja vett 1 dl kaerahelbeid, pisut soola ja jahu nii palju, et saate taigna kausi küljest kätte. Ajage taigen niiskete kätega määritud ahjuplaadile laiali ja las kerkib nii kaua kuni täidisega tegelete. Olen nii pizzasid juba aastaid teinud. Pole oluline, mida peale panete - sinki, hakkliha, seeni või muud. Õnnestub alati.
Vladimir 07.nov 2011 11:02
Ai halb hais tuleb köögist
jeebus 03.nov 2011 19:19
kiirkergitamine käib tegelikult 38 kraadi juures ahjus nt ja seal peab olema mingisugune veenõu, et õhk hästi niiske oleks.
oquill 16.nov 2010 13:28
Kes ei taha kaua kergitada, pangu 50 kraadini soojendatud praeahju, seal kerkib ruttu.
ülle 20.märts 2010 10:57
to tiit: 37 C vett saad endalt kodust. Minu teada poes ei müüda nii vett.
sipsik 20.märts 2009 10:44
suht hea aga natuke mage
tiit 08.veeb 2009 12:53
kust ma saaks 37?C vett ? on see haruldane ? palju maksab ?
gallup14 07.okt 2006 01:13
nii kaua läheb we;) kerkimisega:P
karita999 18.apr 2005 16:01
Ei maitse kellelegi
anukas 10.sept 2004 13:00
Miks küll nii kaua peab kerkima - 5 tundi???
1