Küpsetised

Kirsipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokkaraamat Autor: Mari
Muretainast valmistatud kirsipirukas, lisandiks vahukoor.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Valmistatakse muretainas ja lastakse kaetult külmkapis 30-40 minutit seista.
Kirssidelt eemaldatakse kivid, segatakse suhkru, hakitud mandlite või pähklitega ja maitsestatakse vanillishukru ja sidrunikoorega.
Pool tainast rullitakse õhukeseks kettaks, pannakse lähtikäivasse koogivormi.
Tainast veeretatakse rull ja surutakse vormi serva piruka ääreks.
Tainale puistatakse riivsaia, kaetakse täidisega, sellele pannakse ülejäänud tainast vormitud ketas.
Tainaservad surutakse kokku, määritakse munaga, torgatakse vardaga sisse mõned augud ja küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 35-40 minutit.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa