Küpsetised

Makaronitort

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Maitsev soolane suutäis, köögivilja ja peekoniga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki ja pruunista kergelt õlis sibul ja küüslauk.
Lisa purustatud (püreestatud) tomatid, suhkur, pipar ja tomati püree.
Lase kastmel keeda u 5 minutit.
Keeda makaronid pakendil oleva juhise järgi.
Vooderda ümmargune kuumakindel vorm peekoniviiludega
Tükelda baklazhaan ja suvikõrvits õhukesteks viiludeks ning kuumuta õlis u 5 minutit.
Sega keedetud ja nõrutatud makaronid, köögiviljade, tomatikastme, pune, oliivide, juustu, soola ja pipraga.
Vahusta kergelt munad ja lisa makaronisegusse.
Sega kõik korralikult ja vala segu peekoniga täidetud vormi.
Keera peekoniviilud peale kata fooliumpaberiga.
Küpseta 175º C juures u 30 minutit.
Hea teada !
Serveeri kas kohe pärast valmistamist või jahutatult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marcus 05.aug 2008 18:50
Den kommer absolut inte från Sverige...
loca 16.sept 2007 20:17
Vot seda torti tuleb proovida, teen jargmine nadal ara ja siis kommenteerin kui hea oli. Vot
1