Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Makaronitort

Küpsetised

Makaronitort

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev soolane suutäis, köögivilja ja peekoniga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
TOMATIKASTE:
1 shalottsibul
1 küüslauguküüs
1 sl ōli
2½ dl purustatud tomateid
2 g suhkrut
2 g soola
1 g pipart
½ sl tomatipüreed
300 g makarone (keetmata)
u 15 viilu peekonit (vōi sinki)
150 g baklazhaani
250 g suvikōrvitsat
2½ dl tomatikastet
60 g musti kivideta oliive
1 sl oliivōli
100 g parmesanijuustu v. muu kõva juust
2 sl hakitud punet (oregano)
1½ tl soola
2 g pipart
3 muna
Valmistusviis
Haki ja pruunista kergelt õlis sibul ja küüslauk.
Lisa purustatud (püreestatud) tomatid, suhkur, pipar ja tomati püree.
Lase kastmel keeda u 5 minutit.
Keeda makaronid pakendil oleva juhise järgi.
Vooderda ümmargune kuumakindel vorm peekoniviiludega
Tükelda baklazhaan ja suvikõrvits õhukesteks viiludeks ning kuumuta õlis u 5 minutit.
Sega keedetud ja nõrutatud makaronid, köögiviljade, tomatikastme, pune, oliivide, juustu, soola ja pipraga.
Vahusta kergelt munad ja lisa makaronisegusse.
Sega kõik korralikult ja vala segu peekoniga täidetud vormi.
Keera peekoniviilud peale kata fooliumpaberiga.
Küpseta 175º C juures u 30 minutit.
Hea teada !
Serveeri kas kohe pärast valmistamist või jahutatult.

KOMMENTAARID

Marcus 05.aug 2008 18:50
Den kommer absolut inte från Sverige...
loca 16.sept 2007 20:17
Vot seda torti tuleb proovida, teen jargmine nadal ara ja siis kommenteerin kui hea oli. Vot
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga