Küpsetised

Lillkapsas hakklihaga

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: Liza,detsember 2001
Maitsev ahjuvorm lillkapsast ja hakklihast juustukastmega, mis sobib ka peolauale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Terve lillkapsapea keeta vähese soolaga maitsestatud vees, kuhu on lisatud sidrunimahl, 10 minutit.
Leotada vees tahke saiake.
Mugulsibul hakkida.
Pigistada saiakesest vesi välja ja segada hakkliha, sibula, peterselli, muna ja poole koguse riivitud juustuga.
Maitsestada soola ja pipraga.
Määrida rasvaga ümmargune vorm ja panna sinna hakklihamass ringikujuliselt, nii et keskele jääb tühimik.
Sinna panna lillkapsas.
Kuumutada jahu võis, lisada lihapuljong, piim ja koor.
Lasta keema tõusta.
Segada üljäänud juust vedelikuga, mait-sestada soola, pipra ja muskaatpähkliga.
Kaste valada lillkapsale.
Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 20 minutit.
Suruda kirsstomatid hakklihamassi ümber lillkapsa ja küpsetada veel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piret 18.nov 2013 13:58
Väga maitsev toit, nii mahlane ja hõrk!
Triin 05.nov 2011 11:01
Ühinen kiidusõnadega. Väga esinduslik välimus ja roog maitses hästi. Panin 5-6 kirsstomatit prooviks, järgmine kord panen kindlasti rohkem, annab tõesti mõnusat mahlasust. Mees küsis, miks sa sellist varem pole teinud- nüüd teen veel :).
Liis 27.sept 2011 09:38
Tõesti väga maitsev roog ja näeb hea välja ka. Mina panen tavaliselt just rohkem tomateid, see annab mahlasust juurde.
KülliV 01.märts 2010 14:11
päris huvitav roog, eriti just välimuse poolest. kas keegi oleks nii kena ja lisaks ühe pildi ka, et näha kuidas see põnev asi välja näeb - enne ei julge katsetadagi, ette tänades :)
A-L 07.apr 2009 23:12
Väga maitsev ja mahalane roog. Kuid tomat mulle seal väga ei meeldinud.
rezzi 06.mai 2006 10:25
see on meie pere lemmiktoit.väga hea.oleme kasutanud prooviks valmis kastmeis,väga hea hollandi kastmega.proovige.
1