Küpsetised

Sealiha mustikakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed.
Ahjus küpsetatud paneeritud sealiha mustikakastmega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sega jahu, paprikapulber, sool ja pipar kokku. Paneeri lihatükid jahusegus, aseta õliga määritud küpsetusplaadile ning pintselda sulatatud võiga üle. Küpseta praeahjus 160°C juures 30 minutit. Sega mustikatest, muskaatpähklist, siirupist, kaneelist, soolast ja piprast kaste. Kasta sellega liha küpsemise ajal paar korda. Küpseta liha kuldpruuniks. Serveeri koos ahjukartulite ja värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mariia 17.veeb 2010 19:56
Maitsev, kuid arusaamatuks ja mõttetuks teeb liha jahupaneering. Maitsestaks liha lihtsalt soola-pipraga ja siis mustikamaitsed ning grillima.
1