Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Sealiha mustikakastmega

Küpsetised

Sealiha mustikakastmega

Kodu ja Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud paneeritud sealiha mustikakastmega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
12.5 g nisujahu
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
sool
Must pipar
125 g kondita sealiha
12.5 g sulatatud või
50 g *värsked mustikad
0.5 sl pruun suhkrusiirup
0.125 tl Kaneel (jahvatatud)
0.125 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
Must pipar
sool
Sega jahu, paprikapulber, sool ja pipar kokku. Paneeri lihatükid jahusegus, aseta õliga määritud küpsetusplaadile ning pintselda sulatatud võiga üle. Küpseta praeahjus 160°C juures 30 minutit. Sega mustikatest, muskaatpähklist, siirupist, kaneelist, soolast ja piprast kaste. Kasta sellega liha küpsemise ajal paar korda. Küpseta liha kuldpruuniks. Serveeri koos ahjukartulite ja värske salatiga.

KOMMENTAARID

Mariia 17.veeb 2010 19:56
Maitsev, kuid arusaamatuks ja mõttetuks teeb liha jahupaneering. Maitsestaks liha lihtsalt soola-pipraga ja siis mustikamaitsed ning grillima.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke