Küpsetised

Marmorkeeks

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: erakogu Autor: Linsu
Suussulav keeks, mis säilib mitu päeva.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Mikserda kõik taigna ained hästi kokku, vala pool taignast võiga määritud keeksivormi (võta suurem vorm, see tuleb suur keeks!). Teisele taignapoolele lisa shokolaad, mandlid, kakao, suhkur ja piim, sega hästi läbi, vala valgele taignale peale. Nüüd keera kahvliga valget taigent spiraalselt pruuniga ringi. Küpseta 180º C 1 tund.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katrin 25.aug 2013 13:49
See on tõsiselt mega hea keeks. Teen seda toasooja võiga, mitte ei sulata. Mõnus pehme ja õhuline tuleb.
kollanokk 07.juuli 2009 10:36
tõeliselt hea oli. kogu pere kiitis ja keeks kadus hetkega:)
evecaz 14.dets 2008 14:18
oskate öelda mitmele jagub?
lainetus 03.nov 2007 15:33
proovisin järele ja tõesti oli väga hea:)
tydruk321 29.aug 2007 12:14
Proovisin ise ja mega hea. soovitan kõigile :)
Black_Kitty 25.märts 2007 19:43
Proovin siis ka võib-olla. :P
Renen 28.apr 2006 17:10
mega hea
1