Küpsetised

Aedviljapitsa I

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Internetist Autor: Helen
Juustumuretainast pitsa
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki rasvaine jahu-küpsetusaine seguga sõmeraks.
Lisa riivitud juust ja külm vesi.
Suru tainas ühtlaseks ning aseta külmkappi.
Keeda külmutatud köögiviljad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks (u 4-5 minutit).
Rulli tainas ahjuplaadile, kata tomatikastmega.
Jaota tainale köögiviljad, raputa üle riivjuustuga ja küpseta ahju alumises osas (180-220 C) 10-20 minutit.
Võid põhja enne ka ahjus eelküpsetada.
Lase pitsal enne lahtilõikamist jahtuda.
#?-:nbsp;
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
khs 14.nov 2008 15:49
See tainas on parim.
dormouse 17.nov 2007 10:47
Olen selle põhja peale tehtud pizzade eest küll ainult ülivõrdes kiitusi saanud! Katted võib teha vabalt oma suva järgi, seda põhja võiks vist ka lihtsalt ilma katteta süüa :) Soovitan julgesti!.
Ethel21 09.märts 2006 22:03
Kui kaua see tainas seal kylmkapis peab olema?
pille111 06.nov 2005 17:58
päris maitsev
1