Küpsetised

Sealiharull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Helen
Ūrdimaitseline sealiharull
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika toored ürdid peeneks, haki ka küüslauk noaga võimalikult peeneks.
Sega kõik maitseained ja õli ühtlaseks massiks.
Tee lihasse pikisuunas sügav läbilõige ja vajuta liha raamatuna laiali.
Hõõru avatud pinnale 2/3 maitsesegust, keera liha tihedalt rulli ja kinnita heleda puuvillase nööriga.
Kata rulli pind ülejäänud maitseseguga.
Pane rull küpsetuskotti, lõika sellesse auruava ja küpseta 175 °C juures 1,5-2 tundi.
Liha küpsust võib proovida otse läbi koti pika kokteilitikuga.
Võta liha kotist välja ja mähi 15 minutiks fooliumisse, et lihamahlade liikumine peatuks, praad saaks mahlasem ning seda oleks hõlpsam lahti lõigata.
Kurna praeleem ja serveeri prae juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
inx 06.märts 2010 22:42
Mina teen seda oma eksamitööks:) -
Nämma!
Kai 08.jaan 2010 20:18
Ma vaatan, et siin pole ühtegi kommentaari. Kuidas nii?! See ahjupraad on supermaitsev, ma ühtegi teist enam peale selle enam ei teegi! :))) Soovitan tõesti!
1