Küpsetised

Marineeritud sealiha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Küpsetatud sealiha sinepimarinaadis. Sobib ka külmutamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta rasvaine pannil helepruuni värvuseni.
Pruunista filee ümberringi keskmisel kuumusel.
Maitsesta soola ja pipraga.
Seejärel küpseta nõrgal kuumusel kaane all 15- 20 minutit või 200-kraadise ahju keskosas u 15 minutit.
Jahuta praetükk.
Lõika liha ½-1 cm paksusteks tükkideks.
Lao fileetükid vaagnale.
Vala marinaad üle lihatükkide ning kata vaagen toidukilega.
Tõsta liha marineerimiseks külmutuskappi vähemalt paariks tunniks, soovitatavalt järgmise päevani.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa