Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Marineeritud sealiha

Küpsetised

Marineeritud sealiha

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Küpsetatud sealiha sinepimarinaadis. Sobib ka külmutamiseks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg sealihafileed
2-3 sl vōid vōi margariini
1½-2 tl soola
mustapipart
MARINAAD:
2 sl valgeveinivinegretti
1 dl ōli (oliivi)
1 dl vett
1 tl soola
2 purustatud küüslauguküünt
2 sl sinepit (mitte magusat)
1-2 tl tüümiani
(1-2 tl rosmariini)
Valmistusviis Kuumuta rasvaine pannil helepruuni värvuseni. Pruunista filee ümberringi keskmisel kuumusel. Maitsesta soola ja pipraga. Seejärel küpseta nõrgal kuumusel kaane all 15- 20 minutit või 200-kraadise ahju keskosas u 15 minutit. Jahuta praetükk. Lõika liha ½-1 cm paksusteks tükkideks. Lao fileetükid vaagnale. Vala marinaad üle lihatükkide ning kata vaagen toidukilega. Tõsta liha marineerimiseks külmutuskappi vähemalt paariks tunniks, soovitatavalt järgmise päevani.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga