Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Marineeritud sealiha

Küpsetised

Marineeritud sealiha

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Küpsetatud sealiha sinepimarinaadis. Sobib ka külmutamiseks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg sealihafileed
2-3 sl vōid vōi margariini
1½-2 tl soola
mustapipart
MARINAAD:
2 sl valgeveinivinegretti
1 dl ōli (oliivi)
1 dl vett
1 tl soola
2 purustatud küüslauguküünt
2 sl sinepit (mitte magusat)
1-2 tl tüümiani
(1-2 tl rosmariini)
Valmistusviis
Kuumuta rasvaine pannil helepruuni värvuseni.
Pruunista filee ümberringi keskmisel kuumusel.
Maitsesta soola ja pipraga.
Seejärel küpseta nõrgal kuumusel kaane all 15- 20 minutit või 200-kraadise ahju keskosas u 15 minutit.
Jahuta praetükk.
Lõika liha ½-1 cm paksusteks tükkideks.
Lao fileetükid vaagnale.
Vala marinaad üle lihatükkide ning kata vaagen toidukilega.
Tõsta liha marineerimiseks külmutuskappi vähemalt paariks tunniks, soovitatavalt järgmise päevani.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool