Küpsetised

Kähara peakapsa vorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Kihiline vorm kapsast,leivast,peekonist ja juustust.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika leib u 5 mm viiludeks, rösti.
Koori ja haki peeneks küüslauk ning sega võiga.
Määri leivaviiludele küüslauguvõid.
Eemalda käharalt peakapsalt närtsinud pealislehed ja lõika välja juurikas.
Blansheeri kapsalehti keevas, kergelt soolaga maitsestatud vees u 5 minutit, "ehmata" ja nõruta.
Tõsta kõrvale 6 peekoniviilu, ülejäänud tükelda.
Koori ja lõika kuubikuteks sibulad.
Pruunista pannil kergelt peekoni- ja sibulatükke.
Lao osa leibadest rasvainega määritud ahjuvormi ( küüslauguvõiga määritud pool all ).
Tõsta peale kiht singi-sibulasegu, riivitud juustu ja kapsalehti.
Jätka, kuni kõik komponendid on ära kasutatud.
Pealmiseks kihiks vali eriti jämedad kapsalehed.
Valmista sibulasupp vastavalt pakendil toodud juhisele.
Mõõda supist 750 ml ja vala vormi.
Kata kapsavorm pealt peekoniviiludega ja küpseta eelsoojendatud ahjus 225 kraadi juures ( gaasipliidil 4. jaotus ) u 45 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa