Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Üleküpsetatud lihapada

Küpsetised

Üleküpsetatud lihapada

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Küpsetatud loomaliha baklazhaani, suvikõrvitsa, paprika, tomati ja shampinjonidega.
Retsept
portsjonile
300 g baklazhaani
250 g suvikõrvitsat
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 roheline paprika
1 punane paprika
150 g shampimjone
4 tomatit
8 sl oliivõli
2 sl tomatipastat
250 ml hapukoort
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
600 g veisefileed
4 sulatatud juustu viilu
Valmistusviis Pese, puhasta ja lõika kuubikuteks baklazhaanid ja suvikõrvitsad. Koori ja haki peeneks sibul ning küüslauk. Puhasta ja haki peeneks paprikad. Pese, puhasta ja poolita shampinjonid. Koori ja tükelda tomatid. Kuumuta pannil 4 sl oliivõli ja prae selles kergelt sibulat, küüslauku ja paprikat. Lisa ülejäänud köögivili ja hauta u 10 minutit. Sega juurde tomatipasta ja hapukoor. Maitsesta soola ja pipraga. Loputa liha külma vee all ja tupsuta kuivaks. Eemalda nahk ja kõõlused ning lõika u 2 cm kuubikuteks. Kuumuta pannil ülejäänud õli ja pruunista selles liha. Vürtsita soola ja pipraga, lisa köögivili. Pane liha kuumakindlasse vormi, kata pealt juustuviiludega ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) u 15 minutit.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga