Küpsetised

Üleküpsetatud lihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Küpsetatud loomaliha baklazhaani, suvikõrvitsa, paprika, tomati ja shampinjonidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese, puhasta ja lõika kuubikuteks baklazhaanid ja suvikõrvitsad.
Koori ja haki peeneks sibul ning küüslauk.
Puhasta ja haki peeneks paprikad.
Pese, puhasta ja poolita shampinjonid.
Koori ja tükelda tomatid.
Kuumuta pannil 4 sl oliivõli ja prae selles kergelt sibulat, küüslauku ja paprikat.
Lisa ülejäänud köögivili ja hauta u 10 minutit.
Sega juurde tomatipasta ja hapukoor.
Maitsesta soola ja pipraga.
Loputa liha külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Eemalda nahk ja kõõlused ning lõika u 2 cm kuubikuteks.
Kuumuta pannil ülejäänud õli ja pruunista selles liha.
Vürtsita soola ja pipraga, lisa köögivili.
Pane liha kuumakindlasse vormi, kata pealt juustuviiludega ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) u 15 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa