Küpsetised

Jäneseselg seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Pikitud ja küpsetatud jäneseselg austerservikukastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa jäneseselg külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Lõika pekk ribadeks ja pikeeri sellega liha.
Maitsesta soola ja pipraga.
Pane jäneseselg kuumutatud õliga pannile ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225 kraadi juures (gaasipliidil 4.jaotus) u 25 minutit.
Puhasta, pese ja haki seened.
Koori ja haki peeneks shalottsibulad.
Hauta pannil sulatatus võis sibulaid ja seeni.
Sega hulka creme fraiche.
Maitsesta kaste pestud ja hakitud maitserohelise ning soola ja pipraga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa